Единствената

Йозлем Белгиз Мехмед

Откъси от книгата

Младата Елейна е силно впечатлена от този тайнствен и привлекателен мъж, който среща на семинара. Като клопка на съдбата, тя се озовава на място, което променя живота й.

“Когато го видях за първи път, нещо в мен подсказваше, че нещо ново ще се случи в живота ми. Много рядко ме впечатляваха така мъжете, но той беше изключение, което не можех да обясня с думи. Всеки път, когато го видех се чувствах като магнит, срещу който е положено желязна повърхнина. Ако имах дързостта, да се доближа все повече и повече, имаше опасност да се докоснем, а аз бях прекалено разумна, за да не върша неразумства. Бях влюбена в човек, с който нямах никакъв шанс..”

От друга страна, Алек също се воюва срещу сърцето си. Първо в началото на връзката, а по-късно и към края й.

“Как би могъл човек да забрави онова, което го е променило? Не, не може, нито да забрави, нито да го изтрие, нито да го замени. Може да се опита, но краят не обещава положителен резултат.”

Тяхната любов преминава през много трудности, но съхранението й, е само в техните ръце. Макар накрая да не успяват да бъдат заедно, тя живее още и в двамата, носят я като белег. 


Сбъдни мечтата си, издай своя книга! Мечта за книга"(http://dreambook.bg)